Aftenbladet Skolecup 2024

Hana Idrettslag har sammen med Aftenbladet arrangert Skolecup 2024.
Cupen har pågått fra Januar helt til finalen som var nå på mandag. For en reise dette har vert. Over 85 påmeldte lag som har kjempet om gjeve premier og ikke minst vinnertrofeet. Vi ønsker å takke alle påmeldte skoler og alle frivillige. Uten dere hadde ikke dette vert mulig 💛💙
Mandag 27. mai spilte de 4 siste lagene finale på ØsterHus arena. I Jenteklassen spilte Sandved – Røyneberg skole, mens i gutteklassen spilte Vaulen – Goa skole. Til slutt var det Røyneberg og Goa skole som stakk av med tittelen- Vinnere av Aftenbladets Skolecup 2024. Vinnerne mottok et stort trofé samt medalje. Likevel er det fort minnene fra ØsterHus arena de vil huske best.
Dagen startet med at finalistene fikk god frokost i fantastiske omgivelser. Ut over dagen fikk de virkelig oppleve følelsen av å bli heiet på. Opp mot 1000 heiende fans møtte opp for å heie frem sitt lag. Vi ønsker å takke Sandnes Ulf som gjorde hele finale arrangementet mulig. Dere har gitt flere barn og unge minner for livet.
Vi ønsker å takke Andres Krogedal som tok på seg ansvaret for å dømme begge finalene. Bedre dommer skal man lete lenge etter!
Nå starter arbeidet for Aftenbladets Skolecup 2025.
Vi gleder oss 💛💙