Sesongrapport fra Gutter født 2009

Trenerteamet er meget fornøyd med sesongen 2020 tross Covid-19 pandemien som slo ut for fullt 12 mars og alle kontakttrening ble stoppet i en periode.

Laget har de to siste årene spilt 7″er fordelt på 2 lag med fokus på at alle skal få mest mulig spilletid, årets sesong har vært meget god resultatmessing, kun 1 tap og en uavgjort for begge lagene.

Det aller viktigste, spillerne har hatt en meget positiv utvikling, her har lagets trenere lagt ned en meget positiv innsats, trener apparat:

  • Hovedtrener Anders Johnsen
  • Trener           Ørjan M. Hetland
  • Trener           Stig Magne Jonassen

Vi retter en stor takk til Marius Lenart som er vår keepertrener.Marius har vert på U21 laget til Romania i sin glade ungdom. Og ikke minst en stor takk til de to dedikerte keeperne Jannis og Andreas.  De står hver mandag i 1,5 time  og har beinhard keepertrening. I tillegg til Jannis og Andreas som er født i 2009 har vi invitert med keepere fra 2010,2008 & 2007 som er med på vår keepertrening.

2021 starter vi med 9’er fotball og vi er allerede godt igang med offside og større bane. Dette blir gøy👏🏽

Christian har vert ute med brudd i foten siden oktober og klør i bena etter å komme tilbake til vennene sine på laget. Vi krysser fingrene for at foten gror og at han får komme tilbake til vennene og fotballen i januar/februar

Keepere: Andreas Rettedal og Jannis Rothe

Utespillere: Adrian Syvertsen Hauge, Christer Lerstøl Nilsen, Emil Welter-Bergsten, Leon Grøtteland Jonassen, Velle Hetland Mangersnes, Lars Bjerga, Charlie Welter-Bergsten, Magnus Soltvedt, David-Nicholas Lenart, Christian Johnsen, Eivind Sjonfjell Egeland. Ikke til stede da bilde ble tatt: Mateusz Fraczek og Alexander Adhikati Hoff.