Proffuke med Hana IL Akademiet

Hana IL Akademiet skal inspirere, motivere og utvikle barne/ungdom til å bli bedre fotballspillere.

Hana IL Akademiet legges opp høy kvalitet på treningsfeltet og i oppfølgingen av enkeltspillere. For å kunne optimalisere utviklingen for den enkelte spiller skal trenerne på Hana IL Akademiet vil være fremoverlent, faglig dyktig og interessert i spillerutvikling.

Dette er Hana IL Akademiet

Det arrangeres en proffuke denne sommeren på Hanabanen. Den proffuken, i samarbeid med Hana IL Akademiet, går av stabelen mandag 10. til fredag 14. august.

Påmelding til proffuke med Hana IL Akademiet

 

Målgruppe

Hana IL Akademiets proffuke er rettet mot jenter og gutter i 1. til 7. trinn i skoleåret 2019/2020.

1-3 trinn: mandag-fredag – 0900-1100 (Maks antall: 50 plasser)

4-7 trinn: mandag-fredag – 1130-1330 (Maks antall: 50 plasser)

 

Godt faglig innhold

Hana IL Akademiets proffuke må ikke forveksles med en vanlig fotballskole. Tanken er at unge motiverte fotballspillere som ønsker å trene mer og utvikle sine ferdigheter skal få testet livet som fotballproff med daglige treninger og et godt faglig påfyll.

 

Egne jentegrupper

Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Hana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På Hana IL Akademiets proffuke legger man derfor til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

 

Pris

Deltakeravgiften på Hana IL Akademiets proffuke er kroner 900 per spiller. Dette inkluderer også en t-skjorte fra Hummel. T-skjorten skal benyttes på alle proffuke treninger.

 

Påmelding

Påmelding til Hana IL Akademiets proffuke gjør du enkelt og greit via denne landingssiden hos SuperInvite. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart.

Fristen for gyldig påmelding er søndag 2. august.

 

Første mann til møllen

Første mann til møllen-prinsippet gjelder da proffukene til Hana IL Akademiet har et begrenset antall plasser.

 

Fotballens koronavettregler

Proffuken med Hana IL Akademiet følger Norges Fotballforbund sine oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger fra Helsedirektoratet.

 

Påmelding til proffuke med Hana IL Akademiet

 

Kontaktperson for proffuken med Hana IL Akademiet

Kyle Farningham – Daglig leder

E-post: dagligleder@hana-il.no