Obligatorisk koronakurs for alle trenere, lagledere og spillere (over 13år)

Endelig starter kampene for barne- og ungdomsfotballen!

Seriestarten nærmer seg mens seniorspillerne fortsatt venter på grønt lys for å få lov til å gjennomføre fullkontaktstrening.
Men samtidig er det veldig viktig å understreke at det ikke betyr at alt er helt som før.

Det viktigste av alt er at absolutt alle, både spillere, trenere og foresatte leser igjennom kampreglene klubben har satt. Foresatte må videreformidle innholdet til egne barn. Reglene kommer på fremsiden på www.hana-il.no og på SPOND neste uken.
Disse reglene sammenfatter alle kravene alle involverte har på seg fra forbundet og helsemyndighetene.
I tillegg, alle trenere, lagledere og spillere (over 13 år) må gjennom et smittevernskurs for å få lov til å spille organisert fotball.

Før hundrevis av flotte Hana-ungdommer på ny kan ikle seg den gul drakten må samtlige delta på et online smittevernskurs. Dette for at fotball-Norge sammen skal øke bevisstheten om smittevern og ta et samfunnsansvar ved å sørge for at aktiviteten på fotballbanen er både god og trygg.

E-kurset er delt i to og starter med en læringsdel før man må bestå en prøve på fem spørsmål. Man må svare rett på alle spørsmålene for å tillatelse til å spille organisert fotball. Det er beregnet at kurset og prøven tar omtrent 15 minutter å fullføre.

For å få tilgang til kurset logger man seg inn via “Min Idrett” som er et fellessystem fra Norges Idrettsforbund. Kurset må gjennomføres så fort som mulig.

Klikk her for brukerveiledning og tilgang til kurset