Sted: Hanahallen i Sandnes

Tid – Jenter 13 år 2010 :   10. – 11. juni 2023

Tid – Jenter 14 år 2009 :   17. – 18. juni 2023

Vi har gleden av å kunne tilby både A og B sluttspill i tillegg til flere kamper for alle lag.

Hver kamp spilles 1 x20 minutter med 5 minutter på banen før kampen for oppvarming.

Alle kamper i turneringen avvikles med «Full pakke»:

• Musikk  ( Før og etter kampen samt underveis i kampen )
  • Speaker ( Før og etter kampen samt underveis i kampen )
  • Kåring av banens profil på begge lag til hver kamp.

Vi tilrettelegger også i år for tilreisende lag.

Bli med på en utrolig kjekk håndballhelg i Sandnes!

Særskilte regler

• Det er anledning til å stille med flere lag i samme klasse.
  • Det er ikke lov å benytte samme spiller på flere lag. Dispensasjon kan vurderes hvis frafall fører til at et lag må trekkes.
  • Det er tillatt maksimalt 14 spillere pr lag.
  • Det kan søkes dispensasjon for å stille inntil 2 eldre spillere pr lag. Disse kan ikke være mer enn ett år eldre.
  • Lag som spiller med dispensasjon vil ikke kunne kvalifisere seg til A-sluttspill.

Dommere

Dommerne oppnevnes av dommeransvarlig for turneringen. Dommere kan dømme et lag fra egen klubb.

Det kan på enkelte kamper være dommerdelegat til stedet. ( 3 dommer )

Baller

Førstnevnte lag stiller med ball

Drakter

Ved draktlikhet bytter bortelaget drakter. Vester med nr. finnes på banen, ved hoved sekretariatet. VIKTIG: Vi ber om at dere ikke bytter nr. på spillere underveis. Skulle det være ett behov for dette, gi beskjed i hoved sekretariatet.

Publisering av resultater

Kampresultat vil bli publisert elektronisk

Spillesystem

Innledende kamper spilles som enkel serie med puljer på minimum fire lag. Ved poenglikhet i det innledende puljespillet avgjøres lagenes rekkefølge i puljen på følgende måte;

1. Poengforskjell i innbyrdes oppgjør.
2. Målforskjell i samtlige kamper.
3. Flest scorede mål.
4. Loddtrekning i hoved sekretariat.

Ved uavgjorte kamper i sluttspillet, skal kampen avgjøres på første mål vinner. Spilleforlengelsen starter umiddelbart etter kampen er ferdig. Spilleforlengelsen starter med dommerkast.

Protester

Eventuelle protester skal innleveres til hoved sekretariatet med undertegning av kampens dommer(e) og begge lags lagledere innen 30 minutter etter kampslutt. Protestgebyr er kr 500,-. Protesten behandles av en fast jury og dommen er endelig.

Jury

Oppnevnes og offentliggjøres ved turneringens start.

Hana IL  (Org.nr: 976276434)
Frøyerveien 16 , 4328 Sandnes

51 62 09 61, dagligleder@hana-il.no

Hanahallen, Hanamyrveien 19

Hanahallen

Ønsker du å slå av en prat med noen i vår turnerings komite eller skulle det være et spørsmål så ta gjerne kontakt.

Epost: hanahandballcup@gmail.com

Jurymedlemmer:

(Jury blir oppnevnt før når cupen nærmer seg. )