håkon sandvik

Hana IL har ansatt ny sportslig leder

Vi har gleden av å ønske vår ny sportslig leder hjertelig velkommen til Hana Idrettslag. Håkon Sandvik begynner i jobben i dag.

Håkon er 27 år fra Stavanger, og har tidligere vært innom i Sogndal Fotball og SK Rival og Molde HK Elite i ulike roller.
Håkon har en Bachelorgrad i Sport Management fra Høgskolen i Molde og årsstudium som personlig trener fra Universitet i Nord.

Vi har spurt om Håkon kan presentere seg selv og sine tanker om sin jobb i Hana Idrettslag.

– Jeg er veldig glad for at Hana IL har vist meg denne tilliten. Jeg har litt arbeidserfaring fra før, men har ikke vært i en slik lederrolle. Det å få muligheten til å være med å styrke et sportslig tilbud både innenfor fotball og håndball er noe som jeg gleder meg ekstremt til.

– Det var flere grunner for at jeg ønsket jobben i Hana IL. Hana IL et idrettslag som er i god stand. Det er tidligere gjort mye bra arbeid som gir et veldig godt utgangspunkt for videre utvikling.
Jeg ønsker å fortsette på dette arbeidet, og jobbe for å prøve å få flere ungdommer inn i idrettslaget og hindre frafall blant unge medlemmer gjennom et enda bedre sportslig tilbud. Det er også det inntrykket jeg fikk av klubben passet også veldig godt inn sammen med hva jeg selv ønsker å få til her.
Klubben framsto som fremoverlent og med et ønsket og videreutvikle det tilbudet de allerede har.

– Jeg ser virkelig fram til å ta fatt på oppgavene med å ytterligere forbedre klubben sammen med trenerne, ansatte, barn og foreldre i denne klubben.

Hana IL – Stedet for alle

Håkon

319621829_488887963360273_9015605265755796401_n (1)

Nye samarbeidspartnere.

Det er med stor glede at vi kan presentere mange nye samarbeidspartnere til vårt kjekke...
placeholder3

Hana IL søker trenere til fotball avdelingen

Hana IL Mindre engasjement Trenere til barn og ungdomsavdelinger En trener skal være et godt...
20221206_110331

Støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank

Vi har i går fått en gledelig melding fra Sparebankstiftelsen SR-Bank om at vi har...