IMG_2049

Eirik Larsson ny trener på Akademiet

Eirik var med som spiller på Akademiet som 9 åring og vender nå tilbake som trener.

Sønnen til den spilleren med flest kamper i Hana IL, (Pål Larsson) er nå ansatt i klubbens Akademi, Eirik har rukket å bli 21 år, spilt ungdomslandskamper og spilt på A-laget til Sandnes Ulf. Så sa det stopp, det ble oppslag i flere medier i landet om det unge stortalentet som ønsket å prioritere studier i stedet for å være profesjonell fotballspiller. Et meget voksent valg, en lurer selvsagt på hvorfor? Et hardtarbeidene talent har gått alle gradene og kommet så langt… Men det aller viktigste for å lykkes innen alle idretter er at en må ha det GØY, det hadde alltid vært gøy å spille fotball, han gledet seg til alle treninger, enten det var med kameratgjengen på Hana eller i ungdomsavdelingen i Sandnes Ulf.

Eirik vendte tilbake til barndoms klubben Hana IL og fullt fokus på sine studier og veien til bachelorgrad i samfunnsfag, og til slutt bli sosionom. Dette skal han klare i kombinasjon med spill på klubbens A-lag og trener på Akademiet. Eirik vet og kjenner veien for å nå målet som mange drømmer om, å bli en kjempegod fotballspiller, men ønsker også å fokusere på mennesket, få til viktige samtaler ansikt til ansikt, som er utrolig viktig for alle unge, de skal føle seg å være i trygge omgivelser, kjenne mestring-følelsen og ikke minst ha det Gøy!

Akademiet på Hana er meget glade for at Eirik Larsson har sagt ja til å bli med for fullt, det vil garantert de unge som er med på Akademiet merke.

319621829_488887963360273_9015605265755796401_n (1)

Nye samarbeidspartnere.

Det er med stor glede at vi kan presentere mange nye samarbeidspartnere til vårt kjekke...
placeholder3

Hana IL søker trenere til fotball avdelingen

Hana IL Mindre engasjement Trenere til barn og ungdomsavdelinger En trener skal være et godt...
20221206_110331

Støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank

Vi har i går fått en gledelig melding fra Sparebankstiftelsen SR-Bank om at vi har...