Årets mål og sterk borteseier mot Sola FK

Dette var årets toppkamp med sola på førsteplass og Hana på andre plass før kampen. og for et fyrverkeri av en kamp.

Hana startet med følgende 11 spillere: Keeper Tryggve, forsvarsfirer med Mio (Yvan inn 66 min), Christer, Tobias og Steffen. På midtbanen Kristian, Anton ( Adam inn 76 min) og Noah, de tre fremme var Daniel, Marius og Casper.

Kan starte med å nevne at dette er den beste fotballkampen mellom to juniorlag jeg har sett i år, begge lag gikk tøft ut og begge lag ville vinne denne kampen, etter litt stillingskrig de første 15 minuttene og flere gode sjanser, overtok Hana mer og mer av spillet og gikk helt fortjent i ledelsen etter 29 min. Der Casper fra venstrekant slår ballen i en nydelig bue over keeper oppe i den lengste hjørnet, dermed 0-1 og helt fortjent. Hana forsetter det gode spillet og det er helt fortjent da Marius setter inn 0-2 og målet går inn i historiebøkene som vakkert, pasningen fra Kristian var også meget god.

I andre omgang kunne Hana punktert kampen etter to 100% sjanser, velger å ikke nevne navn, det skjer de beste spillerne. Så skjer det som gjør at kampen får en stor vending i kampbildet, Daniel blir meget stygt taklet av Sola spiler Bjørn Seljeskog i det 52 andre minutt og soleklart rødt kort! Heldigvis kom Daniel seg på beina igjen, for dette kunne rakst blitt en skade som hadde satt ham ut av spill i lengre periode. I stedet for å falle i sammen, slo Sola helt om og overtok hele spillet og reduserer til 1-2 og selvfølgelig etter hjørnespark, laget er ikke gode nok til å markere spillere på det en kaller «død» baller som blir slått inn i 16 meteren. Målet kom kun 8 min etter utvisningen. sola forsatte jaget etter en utligning og temperaturen på banen og på sidelinjen var til tider meget høy, og det var helt fortjent at Sola utlignet etter 73 min ved Mads Mørland, dette til stor glede fra Jordbærkongen fra Sola, Geir Joa… Sønnen hans er forøvrig keeper på Sola

Det så ut som om det skulle ende uavgjort 2-2, så skjer det i det 4 minutt på overtid, blir det frispark til Hana på nøyaktig 37,5 meter fra målet, Marius «Ronaldo» Fardan klemmer godt rundt ballen og legger til rette for skudd? Det skal være umulig å skåre fra den distansen, Marius hamrer løs med høyre slegga og ballen siger og stiger og suser inn klistret i vinkelen… Årets mål på Sola er et faktum og Hana vinner 2-3. For en deilig følelse i høstmørket og vakkert flomlys. Hana ligger på topp av tabellen G19 – 1div. Men bak jager Egersund med en kamp tilgode.

Toppscorere: Marius Borsheim Fardan: 9 mål, Daniel Nguyen: 5 mål og Mathias Christiansen: 4 mål